Festiviteiten Augustus


Wiedepop - 9 & 10 augustus

 

Swingende bands spelen dit weekend in Giethoorn vanaf het water tijdens het 6e Wiedepop. Voor het programma en meer informatie: www.muziekingiethoorn.nl.

 

 


  

Drijf-in Blues Festival - 15, 16 & 17 augustus

Al 23 jaar lang is Giethoorn het toneel van één van de mooiste Bluesfestivals van Nederland. Een prachtig decor van bruggetjes en grachten samen met de zweterige en stampende bluesklanken creëren een sfeer die uniek genoemd mag worden. Voor het programma en meer informatie: www.muziekingiethoorn.nl.

 


Wie dirigeert eindstrijd beeld Albert Mol
Giethoorn gooit al haar charmes in de strijd

GIETHOORN - Er kan door het publiek nog tot dinsdagnacht 19 augustus 12 uur worden gestemd over de plek waar het standbeeld van Albert Mol moet komen te staan. Beeldhouwer Wim Kuijl heeft daartoe een poll geopend op www.wimkuijl.nl, de dorpen Giethoorn en Laren voeren hiertoe een ware strijd. Kan Giethoorn tijdens 50 jaar Film Fanfare een beeld van dé dirigent van de Fanfare onthullen?
Klik hier voor een persbericht.
Klik hier  voor de uitzending Zomertijd van RTV Oost, waar de uitslag bekend gemaakt wordt. Klik hier voor de bijbehorende uitslag.


Drijf-in Film Fanfare - 23 augustus
Grand Café Fanfare

Op zaterdag 23 augustus tovert Grand café Fanfare het terras om in een echte openluchtbioscoop. Achter de tap op het witte doek Geursen in zijn rol als kastelein van café Fanfare, en in het huidige café staat gastheer Arie Willem Vermeij voor zijn gasten klaar.  Klik hier voor een persbericht. 
 


Gondelvaart in het teken van Film Fanfare       30 augustus 

De sprookjesachtige gondelvaart in Giethoorn op 30 augustus zal in het teken staan van 50 jaar Film Fanfare. Tevens zullen de verlichte tuinen tijdens de gondelvaartweek ook in het teken staand van de Film Fanfare. Muziek zal niet ontbreken! Kijk op www.gondelvaartgiethoorn.nl voor actuele informatie rondom deze festiviteit.

                                                                                                                  

Klik hier voor de openingspagina

+++ SLOTAKKOORD FANFARE FESTIVITEITEN IN GIETHOORN +++